Култура, Новини, Обяви

LAGÒ Fest – двудневен фестивал в Самоков на 31 май и 1 юни

На 31 май и 1 юни ще се проведе първото издание на LAGÒ Fest след смяната на името и концепция му. Това ще се случи на едно от любимите места на самоковци – входа на Туристическата градина.
LAGÒ Fest ще предложи богата и разнообразна програма, включваща много музика, кино, спортни активности, базари, работилници и занимания за деца. Паркът ще се превърне в най-вълшебното място с хамаци, барбарони, отворен бар, бира и забавления.

МУЗИКА
На сцената ще се качат музиканти от различни жанрове – DAYO, Dead Man’s Hat, Spens, Roof Rhymez и Boyana Zhelyazkova Live Band. Те ще бъдат подгрявани от DJ OJ и DJ Rawland.

PUMP TRACK SAMOKOV
Pump Track е единственото по рода си трасе, създадено по проект на Спортен клуб по велосипедизъм NoBrainz в партньорство с Фондация SEED.
По време на фестивала ще се проведе и неговото официално откриване с демонстрации от професионалисти и състезания.

КИНО
Кино програмата също обещава страхотна българска селекция от Кинематограф – 6 родни филма и 1 сръбски. Кои са филмите вижте тук.

ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР
Хранкооп ще вземат участие с био храни.
Всеки ще има възможността да се наслади на богато вкусово и ароматово разнообразие.

ДЕТСКИ УВЕСЕЛЕНИЯ
На 1-ви юни за детския празник ще има забавления за всички деца. Подготвена е специална програма, атракциони, работилница с храна с водещи фермери от Хранкооп, детска дискотека и други.

РАБОТИЛНИЦИ
Младежи от Полша организират забавни творчески ателиета с бои, рисуване на чанти, правене на бижута, графити на платна и много настроение.
Ако искате да се откъснете от големия град, да се забавлявате сред природа, да се насладите на качествена българска музика и да се създадете нови приятелства, заповядайте на LAGÒ Fest.

AFTER LAGÒ Fest!

За да продължат хубавите емоции  след концертите,  организаторите ще насочат публиката директно към Hub-a, където подобаващо ще бъде закрит фестивала за 2019г.

Facebook страница на фестивала: https://www.facebook.com/LAG%C3%93-Fest-309564073063010/

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/555646468264624

Leave a Reply