ГЕРБ-Самоков раздаде премии на млади родители навръх женския празник Осми март

Общинската структура на партия ГЕРБ раздаде премии в размер на 2400 лв. на родили в края на миналата и началото на тази година жени на среща в Рапортната зала на „МБАЛ-Самоков” навръх 8 март – Международния ден на жената.
Семейството на Станимира Славчева и Александър Вуков, които в края на 2018 г. станаха щастливи родители на тризнаците Даная, Габриела и Александра, бе възнаградено с най-голямата премия от 1000 лв. По 200 лв. пък получиха Константина Колева /бебе Борис/, Христина Кабадийска /Елена/, Мариела Чапкънска /Ивайло/, Кристина Чулкова /Александър/, Соня Стоянова /Александър/, Диана Арангелова /Мария/ и Памела Николова /Никол/. Присъстващите дами получиха кавалерски и цветя от кмета на Радуил Любомир Димитров.
Парите идват от реализираната от ГЕРБ-Жени и ГЕРБ-Старейшини юбилейна десета изложба-търг на кулинарни произведения, състояла се навръх Деня на родилната помощ /21 януари/. Тогава бе събрана рекордната сума от 5980 лв., а останалите след днешното дарение средства ще бъдат предоставени на три семейства с репродуктивни проблеми.
„Тази година решихме да уважим семействата и по-специално майките на новородените и да им пожелаем да бъдат много здрави, обичани и уважавани”, сподели Гиргина Рангочева, председател на ГЕРБ-Жени. Тя предаде поздрави на присъстващите от народния представител Валентин Милушев и заяви, че той не участва в срещата, тъй като има неотложни ангажименти в парламента.
Управителката на болницата д-р Красимир Ковачка поздрави гостите за инициативата и използва момента да събере и дамите от административния отдел на лечебното заведение и старши сестрите, за да им пожелае весело изкарване на празника.
Сред гостите на милата проява бяха зам.-кметът Васил Сайменов, общински съветници, медицински служители.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*