Деси Джоргова стана „Мениджър за един ден” на Агенцията за инвестиции

Както „Приятел” вече съобщи, 14 ученика от икономическите паралелки с учители Биляна Стамова и Цветелина Николова от ПТГ „Никола Вапцаров” участваха в националната инициатива на „Джуниър Ачийвмънт” „Мениджър за един ден”. Начинанието бе на 17 ноември – по време на Световната седмица по предприемачество.
Продължаваме да ви запознаваме с мненията на бъдещите самоковски предприемачи, като сега е ред на Деси Джоргова.
„Когато ми звъннаха по телефона и ми казаха ,че съм одобрена за ,,Мениджър за един ден“, бях най-щастливата! Одобрена бях от Българската агенция за инвестиции. Възхити ме обстановката в София, впечатли ме всеки детайл. Откриването бе в гимназия „Джон Атанасов”. Кметът на столицата Йорданка Фандъкова и други видни личности ни пожелаха да осъществим мечтите си и да станем мениджъри .
В агенцията всички ни посрещнаха с усмивка. Зам.-директорката г-жа Ставрева ми разказа за работата и ме запозна с всеки от служителите. Показаха ми клип за България и за хората, които искат чрез инвестиции да направят страната ни по-добро място за живеене. Разтреперах се цялата, когато трябваше да вляза в кабинета на ръководителя на агенцията г-н Янев. Той обаче ме накара да се отпусна, като започна да ме пита откъде съм, в какво училище уча, каква специалност, защо съм избрала точно тази агенция и пр. После ме попита дали желая да седна на неговия стол и аз не отказах. Накрая всички се наредихме на огромната маса в заседателната зала, където имаше сладки и напитки. Г-н Янев ми връчи сертификата, всички ръкопляскаха, направихме си и снимка с целия екип.”

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*