Петър Петров стана “Мениджър за един ден” на “Джуниър Ачийвмънт”

Както „Приятел” вече съобщи, 14 ученика от икономическите паралелки с учители Биляна Стамова и Цветелина Николова от ПТГ „Никола Вапцаров” участваха в националната инициатива на „Джуниър Ачийвмънт” „Мениджър за един ден”. Начинанието бе на 17 ноември – по време на Световната седмица по предприемачество.
Продължаваме да ви запознаваме с мненията на бъдещите самоковски предприемачи, като сега е ред на Петър Петров.
„Кандидатствах за длъжността „Мениджър набиране на средства” в JA BULGARIA. Регистрирах се, защото исках да науча повече за мениджъра и какви са неговите задължения. При откриването трябваше да говоря на сцена, бях притеснен. Запознахме се, заведоха ме в „хамбара“ и започнахме работа.
Определено един ден не стига, искаше ми се всичко това хубаво нещо да продължи. Научих как работи един истински екип, който трябваше да свърши много работа за кратко време. Имах възможността да помагам и да се уча от най-добрите. Показаха ми и как да правя интервю. Научих много и съм благодарен за това. Беше прекрасен ден с много приключения и усмивки, бих го повторил догодина отново.
Благодаря на Биляна Стамова и Цветелина Николова за всичко, което са направили за мен и другите участници от ПТГ „Н. Вапцаров“. Без преподавателките ни нищо от това нямаше да се случи.”

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*