Крими

Късно вечерта на 1 септември жена от Самоков съобщила в полицията, че 20-годишната й дъщеря била насилствено отведена в неизвестна посока от жител на града ни. Двамата веднага били обявени за общодържавно издирване. По-късно девойката била намерена в добро физическо състояние. По случая е образувано досъдебно производство.

х х х

Непълнолетен нарушител на пътя е задържан на 3 септември. Около 18.30 ч. на ул. „Ихтиманско шосе“ автопатрул спрял за проверка мотопед без регистрационна табела, управляван от 16-годишен самоковец. Младежът е задържан за срок до 24 часа, след като се установило, че возилото не е регистрирано по установения от закона ред. Срещу нарушителя е започнато бързо производство за извършено престъпление съгласно Наказателния кодекс.

х х х

Зад бар плота на магазин в Говедарци полицейските служители открили стъклени бутилки, съдържащи общо 15 литра алкохол /ракия/ без поставен бандерол. Акцизната стока е иззета, а по случая е регистрирана преписка за извършено административно нарушение по Закона за акцизите и данъчните складове.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*