На дарителите – благодарим, каним всички на откриването на параклиса!

Ние, инициаторите за построяване на параклис „Св. Георги” в Лаго – Тодор Тодоров и Симеон Благоев, изказваме най-искрена благодарност на фирмите – дарители за неговото построяване.
Без да се замислят, ръководствата на много фирми дариха това, което искахме, и това, което беше нужно за изграждането на параклиса. Благодарим и на всички, които взеха участие с труд, на постоянните посетители на къщичката „Втора младост” в Лаго /край която се издигна параклисът/ и най-вече на бригадата на фирма „Ранови” /Георги Ранов/.
Признателни сме на всички – млади и стари, които отделиха средства и труд за параклиса. Искрено благодарим на младата художничка Ангелинка, която нарисува такива красиви икони!
Специална благодарност дължим на Георги Мутафчиев, на фирмите „Монтажи-64” /Александър Боев/, „Самел-90” /инж. Петър Георгиев/, „Строй и снаб” /Валентин Палев/, „Ранови” /Георги Ранов/, „Ласкин лес”, „Васкос”, „Пластимо”, „ВАК-21” /Конярски/, „Сити – Самоковски хляб”, „АГ-ски” /Тони Жоко/, на Стоян Кленов, Тренчев, Краси Тодоров, д-р Павлов, на Тошко и Чавдар Йорданови.
Каним всички граждани и гости на Самоков на освещаването на параклиса „Св. Георги”, което ще стане на 1 юли 2018 г., неделя, от 12.30 ч.!

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*