Плакети за новородените

Много развълнувани граждани изпълниха доста преди определения час на 21 януари, в сряда, Ритуалния дом. За традиционното тържество за връчване на плакети със символите на Самоков на родените през 2014 г. бяха дошли щастливите родители, някои от тях и със самите бебета, а и с баби и дядовци.
Сред присъстващите бяха зам.-кметовете Сия Шехтанова и Васил Сайменов, секретарят на Общината Ангелина Вангелова, директори на дирекции в Общината.
Чаровните малчугани от ЦДГ „Детелина” с директор Илка Динева и музикален ръководител Радостина Симонова танцуваха и пяха с вдъхновение и получиха аплодисментите на възторжената публика.
„Общинското ръководство е поставило децата сред приоритетите си. Да изградим прекрасни места за отдих, спорт и забавление, да има добри условия в детските градини и училищата, да направим Самоков едно по-добро и по-сигурно място за живеене… Плакетът със символите на Самоков винаги ще напомня на днешните деца, че има място на света, където те са у дома, където винаги ще бъдат обичани”, заяви в приветствието си г-н Сайменов.
Всички родители получиха с благодарност плакетите от общинските ръководители.

Евгения Попова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*