Път, който просто плаче за ремонт…

Уважаема редакция,
Преди няколко месеца от познати чух добри отзиви за хартията, произвеждана от самоковската фирма „Беллахарт”. Наскоро ми се отдаде случай да пътувам за Боровец и реших да потърся фирмата, като смятах, ако чутото се потвърди, да стана неин редовен клиент.
Каква бе обаче изненадата ми, когато намерих отклонението от дупнишкия път към този цех – срещу с. Продановци. На самия вход – огромни дупки на разстояние от двайсетина метра, някои пълни с вода. Не рискувахме със спътниците ми да тръгнем нито с микробуса, нито пеша – просто нямаше как да заобиколим и къде да стъпим. Направихме снимки за потвърждение на горното, които ви изпращаме. По-късно от нашите познати научих, че тази неприятна картина с отклонението е не от сега, а се търпи с години.
Вярно е, че на много места в страната ни и специално в нашия Югозапад има разбити пътища, но такова нещо чак не бях виждал. А доколкото разбрах, на това отклонение има и други фирми. Това означава, че тук работят и други хора и че клиентите им от различни места също трябва да минат по този път. Но как?! И дали за някои вече представата за града не е и с този път?
Пиша горното с надежда, че от общинската управа в Самоков ще обърнат внимание на този въпрос. Толкова е трудно да се прави бизнес у нас, нека се създадат поне що-годе условия за това. Направо се чудим с познати как се работи при такива условия…

Георги Костадинов
Благоевград

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*