Самоковският клон на Пощенска банка празнува 20 години

На стилно тържество на 7 юли екипът на Пощенска банка в Самоков отбеляза 20-ата годишнина от основаването на клона на банката в града. Празникът събра много гости и клиенти на финансовия център, който обслужва стотици домакинства от общината, предприемачи, малки и средни предприятия, институции.
Сред гостите бяха народният представител Радослав Стойчев, кметът Владимир Георгиев, социологът доц. Мира Радева, общинският съветник и изпълнителен директор на „Самел-90” АД инж. Петър Георгиев, мениджърите на хотелите „Рила“, „Самоков“, „Янакиев“ в Боровец и др.
По случай юбилея кметът Георгиев връчи на управителя на клона Елена Будинова почетния знак на Община Самоков.
Посочени бяха непрестанното развитие и постиженията на Пощенска банка, постигнати в резултат на усилената работа на екипа, стремежа за развитие и налагането на нови тенденции в банкирането. Успехите на клона са показател за високо качеството на услугите и отдаденост към клиентите.
На тържеството стана ясно още, че Пощенска банка ще подкрепи както със средства, така и с доброволен труд на служителите от клона изграждането на зелена зона за отдих – малък парк в старата градска част на Самоков.

Гергана Бендурска

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*