С нова книга – „Дребосъчета“ – радва децата Васил Софин

В самото навечерие на светлите великденски празници излезе от печат нова книга на Васил Софин със заглавие „Дребосъчета“. Поместените в нея десетки стихотворения са написани с истинско чувство на обич към малчуганите. Книжката е посветена на внучката на автора – София, но и на всички деца, които „обичат живота в магичния свят на книгите“. Специално стихотворение пък е с посвещение на учениците от 4-а клас в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.
Книжката е богато илюстрирана и това я прави още по-четивна, приятна и полезна. Илюстрациите са дело на Ваня Попйорданова, а издател е „Приятел“.
„Дребосъчета“ е втората книжка за деца на Софин. Той е автор на общо 14 книги с разкази, стихове, размисли, спомени, фейлетони, пътеписи. Известен е и като голям любител на природата, както и като творец с усет в сферата на фотографията.
„Детските усмивки са като прозорец към най-чистото и най-радостното в нашия свят. Спомняйки си сърдечната връзка с детството, можем да се върнем към невинността и безгрижието, които са ключ към истинското щастие“, с тези мисли на корицата авторът завършва своето ново произведение.
Книгата можете да намерите и в офиса на „Приятел“.

Можете да харесате