Ученици от ОУ „Св. св. Кирил и Методий” гостуваха на Клуба на пенсионера в IV квартал

Участниците в групата за целодневна организация на учебната дейност от 6 и 7 клас от ОУ „Св. св. Кирил и Методий” представиха рецитал и сценки в Клуба на пенсионера в IV квартал на 19 декември.
„Срещите с вас винаги са ми доставяли огромно удоволствие”, възкликна ръководителката на учениците Татяна Костова. „И понеже след година-две и аз ще имам свое столче тук, сред вас, мисля, че е редно да предавам щафетата на по-младите си колеги и деца и затова заедно с нас дойдоха и второкласниците от нашето училище с учители Даниела Околска и Лидия Найденова”, добави Костова.
Малчуганите разсмяха от сърце своите зрители с неподправения си детски чар. Осъвремененият им прочит на „Дядо вади ряпа” и забавният и откровено смешен скеч за две баби, които си общуват по интернет, предизвика спонтанни овации и одобрителни възгласи.


Участниците в програмата заявиха, че са я подготвили с много старание и любов и че по Коледа наистина магията се случва. „Нека доброто да ражда добро”, пожелаха младите хора. Накрая те извиха кръшно хоро и дариха ръчно изработени празнични картички на присъстващите.
Председателката на Управителния съвет на клуба Зорница Матина благодари за приятните мигове и зарадва малките си гости с вкусни лакомства.
Сред зрителите и слушателите на своеобразния концерт в уютната зала бе и директорката на учебното заведение Диана Карабожилова, която бе сърдечно поздравена от присъстващите.
Това бе и финалната трета инициатива на доброто на учениците на Татяна Костова. През седмицата те дариха сътворени с много внимание и любов големи рисунки на обитателите на Дома за стари хора „Сем. д-р Калинкови”. Младите хора се включиха и в кампанията „Бъди човек”, на която дариха 120 медчета, закупени с получените от продажбата на ръчно изработени от тях коледни картички.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*