Пенсионери и деца празнувахме заедно

Да изпратим старата и да дадем път на новата година се събрахме в клуба на пенсионера при Трети и Четвърти квартал. Топлият и уютен салон, украсен коледно, също допринесе за хубавото настроение.
Ученици от ОУ „Св. св. Кирил и Методий” откриха тържеството. Всеки ученик постави на елхата послание за надежда, вяра и просперитет през новата година. Дечица от ОДЗ „Зорница” пък танцуваха, пяха и рецитираха. Грееха лицата им, а сълзи на умиление блестяха в нашите очи. Когато пък от името на ръководството на клуба председателката Зорница Матина благодари и обяви, че има подаръци от Дядо Коледа, още по-силно светнаха очичките на малчуганите.
Бяхме подготвили пликчета с лакомства за всяко дете. Радостни бяха децата, доволни бяхме и ние – весело коледно настроение завладя всички. Почерпихме се с пожелание празниците да се прекарат със сладост и надежда, че ще ни има и занапред и че все още можем да бъдем полезни.
Благодарим на Владимир Малинов и Костадин Коцов-младши от Общинското лесничейство, подарили ни прекрасната елха. Благодарим и на фамилия Немови за лакомствата, осигурявани за всяко дете при нашите изяви; специално за този ден лакомствата наистина бяха много.

От ръководството на клуба на пенсионера при Трети и Четвърти квартал

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*