Американките под въпрос за мача с “Левски”

Участието на двете чужденки в “Рилски спортист” – Клеандра Робъртс и Тамика Гюз, в предстоящия дуел с “Левски” в събота, на 7 март, от 15 ч. е под въпрос. Американките имат проблеми с колената. Не е изключено заради травмите да се стигне и до хирургическа намеса, но това ще стане ясно на по-късен етап.
Робъртс е най-добрата реализаторка на тима ни със средно 15.8 точки и 7.6 борби в изиграните до момента 15 двубоя в първенството. Гюз, която пристигна в Самоков през зимната пауза, има сходни показатели – 11.4 пункта и 5.4 овладени топки средно на мач.
Ако двете не са в състояние да играят, треньорският щаб в лицето на Даниел Клечков ще трябва да се справя само с родни състезателки. Това не би трябвало да представлява особена трудност, тъй като “сините” вече трети месец се надиграват със съперниците си с девическия си състав.
Четири кръга преди края на редовния сезон “Рилски” е 5-и в класирането с актив от 19 точки, докато “Левски” заема последната 6-а позиция със 17 т.
Водещият букмейкър Sportingbet счита нашите за абсолютен фаворит като не приема залози за домакинска победа. Равенството е оценено на 21.00, а изненадващ успех на столичанки се котира на 13.00.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*