Арсо Димитров № 1 по тенис на маса в Младежкия дом

Ученикът в Професионалната гимназия по туризъм Арсо Димитров спечели турнира по тенис на маса в Младежкия дом по случай Националния празник на България 3 март. Той се пребори със сериозната конкуренция в категорията на учениците от 9 до 12 клас, изразена основно в спортните качества на Георги Стойнев от ПТГ “Никола Вапцаров” и възпитаниците на ПГ “Константин Фотинов” Михаил Лухов и Здравко Четвороженски, които заеха следващите три места в подреждането.
В по-долната възрастова група – от 5 до 8 клас, купата вдигна Марио Методиев, следван от Стоян Динков и Пламен Пламенов – всичките от ОУ “Неофит Рилски”.
При дамите до 8 клас най-добре се представи Теменужка Методиева от “Неофит Рилски”, справила се със съпротивата на Станислава Стоянова от СУ “Отец Паисий” на финала и третата Рени Методиева от “Неофит Рилски”.
Купите на призьорите връчиха кметът Владимир Георгиев, гл. експерт “Образование, младежки дейности и спорт” в Общината Жулияна Костова и председателят на клуба по тенис на маса “Самоков” Кирил Москов.
Сладка почерпка зарадва близо 40-те младежи, включили се в спортната проява. След нея стана ясно, че клубът по тенис на маса, съвместно с Младежкия дом с директор Латинка Щъркелова, ще организират конкурс за рисунка “Моят роден край”, посвете на Празника на Самоков 21 август.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*