Аце Тодоров начело на “Крайова” за трета поредна година

Бившият наставник на БК “Рилски спортист” Александър Тодоров остава начело на елитния румънски “Крайова” за трета поредна година. Това призна пред медиите 47-годишният спец.
“Нямаше причини, поради които сътрудничеството с клуба да не бъде продължено и затова подписах за още един сезон. Факт е, че ние сме в буря, която вирусът донесе със себе си и в която много неща остават неясни, но отношенията ни с “Крайова” са на възможно най-високо ниво. Използвахме трудния период без официални срещи за индивидуална работа с играчите”, поясни македонският специалист.
Екснаставникът на “Рилски” добави, че е имал и други предложения за работа – на отбори от Букурещ, като дори е прекарал няколко дни в румънската столица на разговори с мениджърите на въпросните състави. До договорка обаче така и не се е стигнало.
Под ръководството на Аце Тодоров “Крайова” вървеше шести в местния елит с актив от 19 пункта, само на точка от четвъртия – “Стяуа”. Заради върлуващата пандемия обаче първенството в северната ни съседка бе прекратено и така и не бе излъчен победител.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*