Баскетболен маратон днес в “Арена Самоков”

Истински баскетболен маратон очаква любителите на баскетбола в града ни в петък, на 4 октомври.
От 16 ч. запалянковците ще могат да проследят на живо в “Арена Самоков” приятелската среща между женските отбори на “Рилски спортист” и столичния “Левски”. Неофициален дебют за домакините пред публиката се очаква да направят новите попълнения Наталия Топалова, Стефка Митева и Ива Терзиева. Триото вече записа игрови минути в първата проверка със “сините” /54:58/ в София, като показа доста интересни неща на паркета.
Два часа по-късно в петък – в 18.00, пък мъжкият ни тим ще се изправи срещу коравия македонски “Лирия” в 6-ия си спаринг от началото на подготовката. Активът на подопечните на Росен Барчовски в контролите до момента е две победи /над “Берое” и “Куманово”/ и три поражения – от “Куманово” на два пъти и от МЗТ /Скопие/.
В програмата на мъжете до старта на Националната баскетболна лига са залегнали още три мача – с “Черно море” на 5 октомври /събота/ от 17 ч. в “Арена Самоков”, с “Лукойл Академик” на 10 октомври в столицата /зала „Универсиада”/ и с “Ямбол” отново в „Арена Самоков” на 12 октомври.
На 9 и 10 октомври пък женският ни тим ще вземе участие в силен национален турнир в Димитровград.
Първенствата при мъжете и жените стартират на 19 октомври.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*