Благодарим за вниманието и подкрепата, честит трети мандат!

Отворено писмо до Владимир Георгиев, кмет на Община Самоков

Уважаеми г-н Георгиев,
Най-сърдечно ви благодарим за поздравленията по случай професионалния ни празник – Деня на строителя!
Още с учредяването на самоковския Регионален клуб на строителите-ветерани /преди 6 години/ вие ни оказахте внимание и подкрепа. Ваши бяха думите: „Това, което вие сте построили, ние не можем да поддържаме!”
По време на вашия мандат по случай Деня на строителя и навършени юбилейни годишнини бяха наградени със златния почетен знак на Община Самоков 13 члена на клуба.
Удостоен бе със званието „Почетен гражданин на Самоков” основателят и почетен председател на Регионалния клуб на строителите-ветерани Димитър Йончев.
Желан гост бяхте на всички чествания /ежегодни/ на професионалния ни празник – Деня на строителя.
Всички членове на клуба дават висока оценка за извършените дейности по време на Вашия мандат относно благоустрояването на града и селата от общината, подобряването на инфраструктурата, санирането на обществени и жилищни сгради и др.
Уважаеми г-н Георгиев, още веднъж благодарим за вашето внимание и подкрепа!
Използваме случая да ви честитим най-сърдечно спечеления трети мандат като кмет на община Самоков – най-голямата община в Софийска област! От сърце ви желаем здраве и много сили за постигането на нови успехи, за по-нататъшното преобразяване и възход на нашата община, на красивия ни Самоковски край!

От Регионалния клуб на строителите-ветерани – гр. Самоков

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*