Валентин Валентинов – бийтбоксър № 1

Петима участници се явиха на състоялия се за втора поредна година бийтбокс конкурс, организиран от Младежкия дом на 18 август. Младите изпълнители демонстрираха уменията си пред жури с председател Анри Хаджийски и членове Христо Дудин и Делян Василев. Специалният гост – барабанистът Деян Петров, пък даде полезни съвети за музикалното израстване на младежите.
В крайна сметка вокалното творчество на Валентин Валентинов заслужи най-голямата награда при учениците между 5 и 8 клас. Той си размени местата с миналогодишния победител Александър Спасов, останал втори. Призовата тройка, както повелява традицията от миналата година, затвори Боян Боянов.
При батковците на второ и трето място се класираха съответно адашите Радослав Петров и Радослав Игнатов. Първа награда тук не бе присъдена.
Директорката на Младежкия дом Латинка Щъркелова изрази надежда, че в бъдеще конкурсът ще стане национален и нивото му ще се вдига с всяка следваща година. Тазгодишната проява бе посветена на Празника на Самоков, на църковния празник Успение на св. Иван Рилски и на Международния ден на младежта – 12 август.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*