Васил Софин издаде „Истории от вчера и днес”

От печат излезе „Истории от вчера и днес” на Васил Софин. В новата си книга авторът е включил десетки свои преживелици, размисли и фейлетони. Сами по себе си те представляват един калейдоскоп, един повик за повече човещина и красота във взаимоотношенията ни.
Обичта към природата и родолюбието са сред любимите теми на автора. Част от творбите са помествани по различно време във в. „Приятел”.
Софин благодари на бизнесмена Кирил Доганов за финансовата подкрепа и на издателство „Приятел” за отзивчивостта и съдействието.
Графичното оформление на новата книга е дело на Надка Вардарова, а редактор е Тодор Попов.
„Истории от вчера и днес” можете да намерите в книжарницата на Стойко Трифонов в пазара и в редакцията на в. „Приятел”. Цената е 7 лв.
Васил Софин е роден през 1962 г. в Самоков. Има средно техническо образование. Работил е във фирма „Самел-90” /Радиозавода/, в Завода за регистрационна техника, а сега се труди в сферата на социалния туризъм в Боровец. Съпругата му е служителка в ОУ „Св. св. Кирил и Методий”. Имат две деца. Дъщерята е бакалавър по икономика, а синът – абитуриент в Професионалната гимназия по туризъм и състезател по ориентиране.
Преди две години Софин издаде дебютната си книга „Ситнежи” с епиграми и миниатюри. „Истории от вчера и днес” е втората му книга.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*