Вивиан Кръстева и Георги Ганджулов отново сред първите

Три лекоатлетически турнира се състояха през първата половина на май, информира секретарят на клуб „Рилски атлет“ Костадин Чифлиджанов.
На 4 май на стадиона на Националната спортна академия „Васил Левски“ в София се е провел мемориалът „Григор Христов – Гришата“ за мъже и жени. На скок дължина състезателката на „Рилски атлет“ Вивиан Кръстева е спечелила златния медал с постижение от 5,65 м.
В Русе на 8 май се е състоял международният турнир „Младост“ за юноши и девойки под 18 години. В бягането на 100 м Георги Ганджулов се е класирал на призовото 4-о място с резултат 11,43 сек.
Двамата наши известни атлети са се проявили и на турнира за купа „Пловдив“ за мъже и жени, организиран на 12 май. В скока на дължина Вивиан Крьстева с резултат от 5,65 м се е наредила втора и е завоювала сребърния медал. На 100 м пък Георги Ганджулов е финиширал 7-и с постижение от 11,26 сек.
Следващите състезания са на 22 и 23 май, когато на стадиона на НСА в столицата ще се състоят многобой за юноши и девойки под 20 години и международният турнир за мъже и жени „Нови звезди“.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*