Въпросът не е само да се чисти, а и да не се замърсява…

Отговор

Във връзка с читателското писмо „Боклуци в центъра” /бр. 62 от 9 август т. г./, в което ставаше дума за натрупани отпадъци зад телевизионната база на ул. „Хан Кубрат”, от общинското предприятие „От социални помощи към осигуряване на заетост” заявиха, че мястото е било почистено изцяло преди около 15 дни.
От този район работници на „Бекастрой” ЕАД изкарали цели три камиона боклук. За съжаление, само седмица или десетина дни по-късно мястото отново е заприличало на бунище.
Явно фирми и граждани продължават да използват това пространство, независимо че е в централната част на града, за сметище. „Колкото и работници да изпращаме, пак няма да е чисто, ако хората не пазят чистота и замърсяват”, казаха на 9 август от Общината.
Грижите за чистотата ще продължат, но тази грижа би трябвало да е и на всеки от нас. Тези пък, които не разбират от дума, е законно и редно да бъдат санкционирани.
Освен всичко друго, ако не е нарушение на нечии прави, би могло да се ограничи в случая и достъпът до това място.

хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Всеки желаещ има възможността да се включи в новата промоция на фирма Le Vele – „Обзавеждане в бъдеще“, която предоставя 10 % отстъпка от цената за мебели и матраци във фирмените магазини за срок от една година!
Талонът за отстъпка можете да изрежете да изтеглите от фейсбук страницата на фирмата, както и от нашия интернет сайт.
Фирмените магазини се намират на бул. „Искър“ № 183 и на ул. „Житна чаршия“ № 7. Работното време в делнични дни е от 9 до 18 ч., а в събота – до 16 ч. Собственичката М. Чавдарова можете да откриете и на тел. 0899 892 205.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*