Ген. Атанасов подкрепи Зашкев и Чилингиров

Народният представител от Реформаторския блок и заместник-председател на ДСБ ген. Атанас Атанасов дойде на крака въпреки натоварената си програма в Самоков, за да изрази своята подкрепа за Васил Зашкев, кандидат за общински съветник и втори в листата на Реформаторския блок, и за кандидата за кмет Борислав Чилингиров.
На среща-разговор в клуб-ресторант „Тропикана” бяха представени всички кандидати на ДСБ в листата на Реформаторския блок. Ген. Атанасов призова присъстващите да подкрепят кандидатите на ДСБ, и най-вече да гласуват преференциално за Васил Зашкев, за да може Демократи за силна България да имат своето представителство в Общинския съвет.
Той изтъкна, че ДСБ е заплаха за статуквото и затова си навлича нападки. „Никой не хвърля камък по безплодно дърво” – цитира библията Атанасов и добави, че ДСБ се обявява категорично против схемите за източване на общинските фондове.
В. Зашкев изтъкна, че листата с кандидати за общински съветници и кметове е много силна, съставена е от уважавани и почтени хора и заслужава доверието на избирателите. Кандидатът за общински съветник Никола Панев също призова да се подкрепи листата, а за Васил Зашкев да се гласува преференциално.
Ресторант „Тропикана” не можеше да събере присъстващите, дошли да изразят своята подкрепа за кандидатите на ДСБ и да се видят на живо с едно от емблематичните лица на ДСБ и Реформаторския блок като цяло.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*