Дават под наем 8 места за павилиони из града

Общинарите приеха на 21 ноември предложението да се отдадат под наем чрез конкурс за срок от 10 години 8 общински места в различни райони на Самоков с максимална площ от по 6 кв. м. Условието е да се наемат всички обекти заедно. 10-годишният наем за всички тях би бил 276 480 лв. с ДДС, който да се плати еднократно от победителя.
Осемте обекта се намират край магазина на фирма „Монтажи-64” на бул. „Софийско шосе”, пред болницата, при фирма „Самоковска текстилна компания”, на Легето, на бул. „Искър” /пред магазина на „М-Тел”, до светофарите/, зад Военния клуб /ДНА/, северно от бившия Партиен дом и край сградата на ТПК „Михаил Дашин”.
Предвижда се в павилионите да се продават цигари, дребни хранителни продукти, безалкохолни напитки и др. Предлаганият минимален месечен наем е 40 лв. без ДДС.
Победителят трябва да разкрие общо минимум 16 работни места, като осигури инвестиции най-малко 15 хил. лв. за изграждане на всеки от обектите.
Предвижда се местата да бъдат наети, ако фирмата-победител даде своя принос за подобряване на ифраструктурата на града, като осигури за тази цел минимум 20 хил. лв. Първоначалното предложение бе да се изгради за тази сума детска площадка, но общинарите решиха обектът да се конкретизира допълнително.
Предложената цена пък ще играе най-голяма роля при определянето на самия победител.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*