Да помогнем на Красимир Джоргов

Нашият съгражданин Красимир Джоргов /46 г./ страда от рядкото и много тежко заболяване АЛС /амиотрофична латерална склероза/. Засега ефективно лечение не е открито и единствената надежда е да се провежда скъпоструващо японско лечение, което забавя развитието на болестта и удължава живота на болните.
Красимир се нуждае от 22 000 лв. за първия курс на лечение. Апаратът, който помага на мъжа да диша през нощта, струва близо 6000 лв., и е закупен от неговите бивши колеги полицаи преди половин година. Медикаментите, които семейството закупува ежемесечно, струват над 400 лв. Сумата е непосилна за единствения работещ член на семейството. Ето защо се разчита на благородни хора, които да направят дарения.
В целия град Самоков вече са поставени от ученици от СУ „Отец Паисий“ кутии за дарения. Проведе се и велосипеден поход от родното село на Красимир – Говедарци, до Мальовица, като участващите 60 души дадоха своята лепта и така бяха набрани повече от 1500 лв. Предстои организирането на благотворителен концерт в края на юни.
Красимир и близките му благодарят от сърце за съпричастието на толкова много хора, пожелават им здраве и молят за още финансова помощ.
Банкова сметка:
Unicredit Bulbank
Красимир Любенов Джоргов
сметка: 70001508887329
IBAN: BG66 UNCR 7000 1508 8873 29
Валута: BGN
клон: 270
BIC /SWIFT/ код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*