Дербито “Мътивир” – “Рилски” приковава погледите в събота

Треньорът на “Мътивир”, който по време на първия двубой между съперниците на ст. “Искър”, не остана без цигара в ръка.

За здрав мач се стягат футболистите на “Рилски спортист” в събота /29 март/ от 15 ч. Самоковци гостуват на втория в подреждането – “Мътивир”, в опит не само да запазят 100-процентовия си актив от точки, но и да пресекат и малката останала интрига около първото място в групата.
В момента нашите момчета са убедителен лидер в класирането с актив от 36 точки, с 6 повече от ихтиманци. Освен това Васил Киров и компания са изиграли един мач по-малко от съперника си до момента, след като двубоят от 12-ия кръг на шампионата – срещу “Бенковски”, бе отложен заради лошото време.
Наставникът на оранжевите Николай Вуков няма проблеми с наказани и контузени играчи, като опасенията на специалиста са свързани само с това дали опитните Никола Бойчев и Иван Гемеджиев ще могат да пътуват за Ихтиман. Бойчев все още не е записал игрови минути след картотекирането си през пролетта, докато Гемето бе неизменна част от отбора в срещите през първия полусезон.
Първият мач между “Рилски” и “Мътивир”, състоял се на 5 октомври м. г. на ст. “Искър”, завърши с класическото 3:0 за домакините.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*