Евелина Големинова пое ОДЗ „Зорница”

От 1 ноември директор на ОДЗ „Зорница” е Евелина Големинова. Тя бе и единствен кандидат в обявения конкурс за отговорната длъжност. Ев. Големинова има 14-годишен стаж като учител. Завършила е предучилищна и начална педагогика в СУ „Св. Климент Охридски”.
Пожелания за успех на новата ръководителка отправи лично кметът Владимир Георгиев. Той връчи и плакет и поздравителен адрес на досегашната директорка Мария Япракова, която след 22 години начело на детската градина и цял живот работа с деца излиза в пенсия.
Сега детското заведение се посещава от 185 момичета и момчета, за които се грижат 12 учители.

Можете да харесате

3Comments

Add yours
  1. 1
    Анонимен

    град Самоков загива,няма бъдеще благогарение на този кмет.Вие не можете да си представите какви огромни дългове е натрупала общината и как не ефективно се разходват и малкото спестени парички в касата.Това е просто катастрофа и с всеки изминал ден нещата се влошават.Вече се говори за запориране на сметки и дори тотален фалит и разгром!

  2. 2
    Анонимен

    Самоков е съсипан от това безхаберно и некъдърно управление!Младите не виждат никаква перспектива в града и панически се изнасят от него.Остават старците и циганите за съжаление.Ромите същевременно се гордеят с това,че тровят Искъра с всевъзможни токсични,неразтворими и опасни за здравето вещества.Аз лично съм виждал умишлено изсипан живак в Искъра в близост до циганската махала!А стъклената вата,а знайни и незнайни отрови…На държавно и на общинско ниво-никаква реакция. Градът тъне в мръсотия и боклуци.Говори се ,че кметът Влади Георгиев тегли кредити,за да плаща заплатите на общинските служители поради липса на икономика,която да плаща данъци.Ромската махала изсмуква и малкото останало като пари в изтормозения Самоков!Докога!?

  3. 3
    Анонимен

    Започвам да се съмнявам наистина в сексуалността на нашия кмет Влади Георгиев,който очевидно само с женски работи се занимава-назначава детски учителки,чете Том Сойер и братя Грим с дечицата от 3 клас в библиотеката.Въобще все несвойствени за един мъж,пък било то и кмет,дейности.Крие се от циганите,излизайки от общината през задни изходи,а и самоковци все по рядко го виждат из града им.Шушука се,че не смее да се покаже на площада,защото евентуална среща с братята роми би била доста неприятна-ще започнат да го обиждат,плюят,да му предлагат секс…

+ Leave a Comment

*