Елина Субева стана „Мис Пролет”

Четвъртокласничката в ОУ „Христо Максимов” Елина Субева бе коронясана за „Мис Пролет” на състоялия се на 22 март конкурс в Младежкия дом. Малката чаровница впечатли както с обаяние, така и с активно участие в предшестващата конкурса художествена програма. Короната на победителката бе връчена от миналогодишната миска Иванина Иванова. Нейната съученичка – даровитата певица Маргарита Бочева, пък стана първа подгласничка на „Мис Пролет”, а за втора подгласничка бе избрана Таня Георгиева.
Общо 18 малки красавици – предимно от ОУ „Христо Максимов”, участваха в проявата. Много от тях се изявиха и като отлични рецитатори, хороиграчи и певци в стилната програма на училището, която преплете на сцената български юнаци и самодиви. Всички момичета заслужиха награди за чар, талант, усмивка, финес и пр. от журито на конкурса – майката на три деца Ива Миленкова, художникът Иван Шуманов и журналистът Делян Василев. Последният определи и младата дама, станала „Мис Приятел” – Стефани Янкова.
За настроението на изпълнилите залата хора се погрижиха както учениците от „Хр. Максимов”, така и китаристите Венеса Кроснева, Радослав Даганов и Таня Георгиева с ръководител Георги Лазаров, участниците в зумба групата на Яна Василева и братята Даниел и Пламен Димитрови. За музикалното оформление се погрижи ди джей Христо Дудин.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*