Жени-ГЕРБ зарадваха млади родители

От женската структура на ГЕРБ връчиха на 20 януари подаръци на родителите на двете бебета /Янко и Васко/, проплакали за първи път в ръцете на самоковските медици в самия край на миналата година и в началото на тазгодишния януари.
В офиса на партията председателката на самоковската женска структура Гиргина Рангочева приветства представителите на “МБАЛ-Самоков” по случай професионалния им празник и пожела новородените да израстват, да се учат, да работят и да живеят в общината. Г-жа Рангочева изтъкна, че с парите от специално организираната на 12 януари традиционна кулинарна изложба-базар са закупени бебешки дрешки, храни, памперси, аксесоари, книжки, както и сребърни кръстчета – подходящи за настоящата високосна година.
Родителите получиха и определена сума, за да я използват за това, което сметнат за най-нужно. Средствата от изложбата-базар възлизат на 1300 лв., а към тях от областната централа на партията са прибавили още 300 лв.
На тържеството бе спазен и старият обичай. Майките Ваня и Емилия поляха вода на д-р Спасов и д-р Каримов, ръководили екипите при ражданията на децата им.
Лекарите и акушерките от родилното отделение на болницата бяха дарени с кърпа, сапун и цвете. Д-р Красимира Ковачка, управител на “МБАЛ-Самоков” ЕООД, заяви, че много се гордее с работещите в акушеро-гинекологичното отделение. Д-р Ковачка отправи и благопожелания към семействата на новородените.
Оповестено бе още, че от “Дусман” са обещали до навършването на годинка от двете бебета те да ползват безплатна храна от фирмата.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*