Закриваме сезона с гостуване в Долна Диканя днес

„Рилски спортист” закрива сезона в Югозападната „В” група с гостуване на „Витоша” /Долна Диканя/ в събота, на 2 юни, от 18 ч. Нашите не могат да бъдат изместени от тройката в крайното класиране, а домакините от радомирското село се спасиха от изпадане кръг преди края на кампанията.
Интересът на самоковската футболна общественост ще бъде прикован върху вратаря на долнодиканци Калин Ивчев. 29-годишният състезател е бивш страж на “Рилецо”, който след куп предизвикателства в кариерата си облече екипа на „Витоша” през миналата есен. Той е гласен за твърд титуляр в съботния двубой.
В лагера на „Рилски” няма контузени и наказани футболисти, но е твърде възможно наставникът Петър Аджов да даде почивка на някои от несменяемите титуляри. Така шанс за изява ще се открие пред част от юношите старша възраст на клуба и пред играчи, които по-често се застояваха през сезона на пейката.
При успех в Долна Диканя Димчо Маринов и компания ще преминат 70-точковата граница. В момента съставът ни има актив от 68 точки и голова разлика 64:26.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*