Избират „Принц и принцеса на Самоков” в Младежкия дом на 27 април

В Младежкия дом в петък, на 27 април, от 18 ч. ще се състои Шестият ежегоден регионален конкурс „Принц и Принцеса на Самоков – 2018”. Организатор е арт компания „Нови звезди”. Конкурсът е част от националната верига „Принц и Принцеса на България“ и от международната верига „Prince & Princess of the World”.
Кастинг, свързан с подготовката за конкурса, се състоя на 24 април в Младежкия дом. „Ако сте пропуснали кастинга, моля, свържете се с организаторите”, заявиха в същия ден от „Нови звезди”.
В самия конкурс могат да участват момичета и момчета на възраст от 4 до 16 години. Дава се шанс на децата, девойките и юношите да покажат себе си, да открият своите качества, да получат самочувствие и да развият таланта си.
Постоянна тема на своеобразния фестивал по традиция е „Моя страна, моя България“. Чрез конкурса се подкрепя и кампанията против насилието над деца „Александра – Принцесата Ангел“.
Одобрените участници ще се представят на конкурса в няколко тура, като един от тях е за таланти. Подаръци организаторите обещават за всички, а победителите и носителите на специални призове ще спечелят правото да представят Самоков на националния фестивал „Принц и Принцеса на България”, който ще се състои от 2 до 5 юни в „Албена“. Най-изявените пък ще получат покани за участие в международни конкурси и фестивали, включително за Световния шампионат на изпълнителските изкуства в Холивуд, на който „Нови звезди“ е официален представител за страната ни.
Регионални конкурси през тази пролет се провеждат и в София, Пловдив, Плевен, Велико Търново и други градове.
Повече информация от „Нови звезди“ може да се получи на имейл novi_zvezdi@abv.bg или на тел. 0877 41 00 73.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*