Изложба и театър за празника на ОУ „Св. св. Кирил и Методий”

ОУ „Св. св. Кирил и Методий” чества на 10 май патронния си празник. В читалище-паметник „Отец Паисий” директорът Георги Панев поздрави ученици, учители и гости и отбеляза, че училищният колектив посреща празника с много успехи в общински, областни и национални олимпиади и състезания. Той връчи и грамоти и подаръци на най-изявените ученици.
Акцентът бе поставен върху изявите по проект „Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейски хоризонти” („УСПЕХ”) – 2011–2014 г. по Европейския социален фонд. Във фоайето на читалището бе открита изложба с фотоси, рисунки, предмети и лакомства, изработени от учениците, участници в 13-те клуба в училището.
Ведро настроение на празника създадоха изпълненията на мажоретния състав и на състава за народни танци на третокласници. Клуб „Млад театър” с ръководители Мариела Павлова и Даниела Околска с постановката „Женско царство” пък бе гвоздеят на празничната програма.
Илонка Славчева, главен експерт в Регионалния инспекторат по образование в Софийска област, поздрави колектива и му пожела много нови успехи.

Е. Иванова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*