Изпитваме затруднения, но правим всичко възможно за пътниците

Втори месец община Самоков е в капана на тежка зима. С най-сериозни проблеми и големи неприятности се оказаха автобусните превози на пътниците както от селата в общината, така и при придвижването в града.
Истина е, че автобусите ни не са нови, но засега разполагаме с такива и полагаме всички усилия, за да ги поддържаме в изправност. Ако и пътищата към селата и града и улиците в тях бяха почистени както трябва, нямаше всеки ден автобусите ни да затъват, да буксуват и да се чупят.
Вярно е и това, че при тези минусови температури имахме и временни затруднения, като недостатъчно отоплени автобуси, замръзнали врати и стъкла, изнервени шофьори и закъснения на автобусите.
Надяваме се скоро да свърши това положение и се извиняваме на всички граждани в общината за временната ситуация. Молим да бъдем разбрани, че въпреки големите трудности правим всичко възможно, за да изпълняваме курсовете, макар и със закъснение.
На автогара “Юг” в София в момента се преустройва специална тоалетна и помещение за инвалиди. Същото е направено на автогара “Самоков”. И на двете автогари имаме оборудвани стаи за майки с малки деца, отоплени чакални, заведения за топли напитки. Правим всичко възможно за удобство на пътниците.

От ръководството на “Автостарт” АД

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*