Коалиция “Бъдеще за Самоков” откри предизборната си кампания

На 25 септември предизборна коалиция „Бъдеще за Самоков“ откри официално предизборната си кампания за местните избори. Кандидатът на коалицията за кмет на община Самоков г-жа Светлана Атанасова поздрави присъстващите и представи главните акценти в своята програма.
Преди всичко високата безработица и липсата на работни места, миграцията на младите, лошият инвестиционен климат. „Самоков има бъдеще, зависи от нас” е мотото, което обобщава целите на нейната кандидатура, целите на кандидатите за общински съветници и кметове по села. Всички те застават зад идеята, че инертността във властта трябва да се замени с целенасочени, конкретни и разумни действия. Стига показност и разхищения на обществени средства. Наложителен е мениджърски подход, работеща администрация, европейски модел за създаване условия за икономическо  развитие. Хората в общината трябва да се освободят от зависимостта на оцеляването и да постигнат свободата на личностната си реализация. А това ще се случи, когато се работи активно и отговорно. Работа, подвластна на специалисти, не на чиновници и партийни активисти. Ето защо в листата на коалиция „Бъдеще за Самоков” са намерили място образовани млади хора, успели професионалисти и обществено ангажирани личности.
Ние обичаме Самоков, това е нашият град, нашата улица, нашият дом. Ще вложим сърце и професионализъм, за да възродим общината като туристически, културен и спортен център, като град и община с минало и традиции, но и с бъдеще. Искаме градът и селата да бъдат дом за нашите деца, място, където те ще сбъдват мечтите си и където всички ние ще живеем достойно живота си.
Ще вложим всички усилия за създаване на поминък за местните хора и ще гарантираме добър живот за всички, които искат да се трудят и да спазват законите.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*