Конкурс „Напиши послание до възрастен човек за света, в който живеем“

„Български пощи“ ЕАД обявява стартирането на националния етап на 49-ия международен епистоларен конкурс за млади хора на Всемирния пощенски съюз и ЮНЕСКО. Темата за 2020 година гласи: „Напиши послание до възрастен човек за света, в който живеем“.
В конкурса могат да участват само деца на възраст до 15 години. Международното бюро на ВПС /Всемирния пощенски съюз/ не приема съчинения, изпратени от училища или физически лица.
Всяка от допуснатите до конкурса творби трябва да отговаря на определени условия, които са публикувани на сайта на „Български пощи“ ЕАД.
Желаещите да участват в конкурса могат да изпратят своите съчинения не по-късно от 20 март 2020 г. на адрес:  „До РУ на „Български пощи” ЕАД, За 49-ти Епистоларен конкурс“.
Победилото в националното класиране писмо ще бъде преведено и изпратено до ВПС за участие в 49–ти международен епистоларен конкурс за надпревара с другите национални победители.
Отличените творби и участници, както и съчинението, спечелило първа награда, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на „Български пощи” ЕАД.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*