Контузени мъчат “Рилски” преди мача с новака “София 2010”

Нов проблем връхлетя треньорския щаб на “Рилски спортист” дни преди гостуването на новака “София 2010”. Мачът е тази неделя /30 август/ от 18 ч. на игрището в комплекс “Царско село” в столицата.
След контузиите на халфа Васил Киров и на вратаря Краси Гьорев, с травма окапа и щурмовакът Борислав Кралев. Бившият играч на “Марек” е с болки в коляното.
Добрата новина за старшията Петър Аджов е, че Васко Киров поднови занимания и започва леко да се натоварва. Неговото състояние ще се следи изкъсо, но е малко вероятно да излезе срещу “София 2010”.
С топка вече работи и контузеният доскоро Иван Гемеджиев. Очакванията са той да бъде на разположение на спортно-техническото ръководство за двубоя с “Витоша” /Бистрица/ в началото на септември.
От клубната управа не губят вяра, че Евгени Гроздин ще получи най-после електронния си сертификат от чужбина. Надеждите са универсалният футболист да се сдобие с разрешителното за работа и да може да помогне на своите да стигнат до 3-те точки срещу състава от столицата.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*