Мария Иванова и Ева Драгалевска – медалисти от „Път към славата”

Поредно успешно участие на танцьорите от студио „Кати” на Катрин Митева беляза Петият национален фестивал „Път към славата”, състоял се от 3 до 5 февруари на три сцени в София.
Дуетът Мария Иванова – Евелина Драгалевска грабна сърцата на журито с изпълнението на два съвременни танца в Руския културно-информационен център на 5 февруари. Самоковки показаха, че са достойни последователки на своята ръководителка Катрин Митева, като с демонстрираните умения, пластичност, чувственост и визия заслужиха за нея специална диплома за висок професионализъм. Мария и Евелина бяха оценявани от Росен Бабоев, премиер-солист на Националната опера и балет, Цветанка Гергинова, специалист по съвременни танцови техники, и Боряна Янкова, професионален танцьор и хореограф.
Във фестивалните прояви от различни стилове и жанрове на музикалното и танцовото изкуство участваха над 1000 млади таланти. Организатор бе Арт център „Кърнолски”. Надпреварата премина под патронажа на Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*