Можете сами да отчетете тока си на сайта на ЧЕЗ

ЧЕЗ активира на сайта си специално приложение, на което клиентите на компанията могат да декларират данните от самоотчета на електромерите си.
Приложението се намира на заглавната страница, както и в секцията „За клиента”, и ще бъде активно от 1 до 7 август. Това е една от възможностите, които ЧЕЗ дава на клиентите си за деклариране на показанията на измервателните уреди във връзка с новите цени на електроенергията от 1 август.
Освен чрез сайта на компанията битовите клиенти могат да подадат информация на денонощната информационна линия на ЧЕЗ, по електронната поща или в Центровете за обслужване на клиенти. Желаещите да направят самоотчет трябва да информират ЧЕЗ за данните от измервателния уред (по всички тарифи), за клиентския си номер, датата на отчитане, трите имена на титуляра и адреса на обекта, за който се декларират показанията.
В изпълнение на решението на ДКЕВР /Държавната комисия за енергийно и водно регулиране/ за въвеждане на нова цена на електроенергията от 1 август, „ЧЕЗ Разпределение България“ АД започна и извънредно отчитане на средствата за търговско измерване. Ангажирани са допълнително отчетници. Поради физическата невъзможност всички електромери да бъдат отчетени в един и същи ден, месечните сметки на клиентите ще бъдат преизчислени към датата на въвеждане на новите цени.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*