Наградиха „Рилски спортист” за добрата му връзка с феновете

“Рилски спортист” е сред четирите най-работещи клуба в сферата на маркетинга за сезон 2013/2014 г. Това стана ясно след специалната пресконференция в София, по време на която Българската федерация по баскетбол връчи годишните награди на изявилите се клубове.
Сред отличените освен “Рилски”, са шампионът при жените “Дунав”, бронзовият медалист “Хасково”, както и участникът в първенството при мъжете “Балкан”.
Положените усилия от клуба ни и постоянният допир с привържениците на отбора бяха оценени подобаващо от родната централа, която удостои бронзовия медалист в турнира за Купата на България с приза “Клуб с най-добра връзка с феновете”. “Рилски” заслужи и чек на стойност 1000 лв.
Призът “Клуб с най-добра политика на социална отговорност” получи “Хасково”. “Балкан” пък може да се похвали със званието “Клуб с най-висока посещаемост от страна на зрителите”. “Дунав” бе определен за клуб с най-добра маркетингова политика.
От ръководството на Националната баскетболна лига обещаха, че ще продължат инициативата с поощрения за отборите и през следващия сезон. Спортният директор на Лигата Сандра Велчева и главният мениджър Иван Ценов се надяват наградите да подействат като стимул на клубовете и занапред.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*