Награди за малките творци

За 1 юни – празника на всички деца по света, пред сградата на Военния клуб /ДНА/ бе организирано мило тържество, на което малчугани се забавляваха със специално подготвена музикална програма и песни в изпълнение на новооткрития талант Ели.
Участие в проявата взеха повече от 25 деца, които се забавляваха работейки с глина, оцветяваха и рисуваха. Тържеството бе организирано от читалище „Младост“ и книжарница “Атлас”, която раздаде безплатни художествени материали за всички деца. Книжарницата осигури също и спонсорство от фирма “O+” – доставчик на канцеларски материали и всякакви пособия и материали за ученици и малчугани.
Военният клуб пък, както винаги осигури терен за сцените за репетиции. По време на празника децата сътвориха истински произведения на изкуството. Имаше и викторина, а най-добрите /изработили фигурки и композиции от глина/ получиха интересни награди. Всички участници заслужиха и лакомства по случай Деня на детето.
Благодарим на спонсорите за отношението им към подрастващите и им пожелаваме много успех. Дано все така да бъдат близо до малките творци!

Лили Шуманова, председател на читалище “Младост”

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*