Награждават ученици, събирали вторични суровини

Щастливката Антония Спасова

Чрез томбола на „Булекопак” АД се награждават част от 1967-те ученици, участвали в акция за разделно събиране на отпадъци. През учебната година са събрани 3800 кг пластмаса, хартия и стъкло, годни за рециклиране. Закупените награди са 123 и са на стойност 2000 лв. Голямата награда е велосипед за 300 лв. Закупени са и футболни, волейболни и баскетболни топки, два скейтборда, федербали, хилки за тенис на маса, фланелки и др.
При тегленето на томболата на Деня на Земята – 22 април, кметът Владимир Георгиев поздрави инициаторите за хубавото начинание и пожела все повече участници да се включват в кампанията. Той изтегли и голямата награда – велосипедът. Спечели го номер 464 – Антония Спасова, първокласничка от ОУ „Христо Максимов”, на която лично бе предадена наградата в училището.
Останалите печеливши билети бяха изтеглени от представители на местни медии и от ученика от ОУ „Митрополит Авксентий Велешки” Любослав Благоев. Анастасия Добрева и Любомир Божков присъстваха на тегленето на томболата като представители на фирмата-организатор.

Евгения Попова

Владимир Георгиев с печелившия номер
Любомир Божков и Анастасия Добрева

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*