Никол Макавеева стана „Мис Пролет” с подгласнички Мария Иванова и Алекс Андонова

Третокласничката Никол Макавеева бе избрана за „Мис Пролет” на състоялия се в Младежкия дом на 28 март конкурс. Нейни подгласнички станаха връстничките й Мария Иванова и Алекс Андонова. Поощрителни награди, осигурени от фирма „Самел-90”, заслужиха и останалите 15 участнички в конкурса.
Оценките бяха дело на жури с председател шампионката по културизъм Ралица Кашинова и членове журналистката Жанета Димитрова и ръководителката на зумба група Яна Василева.
Конкурсът премина в два тура – дефилир с ежедневен, спортен и вечерен тоалет, и демонстрация на талант чрез песен, стих, рисунка или танц.
Пъстър букет от цветни тоалети, украсени допълнително от усмихнатите лица на участничките – ученички от ОУ „Митрополит Авксентий Велешки”, зарадва присъстващите. Направиха впечатление и по-необичайни тоалети, като шаферска рокля, народна носия и др.
Абсолютен талант показа облечената като балерина Анжи, възпитаничка на школата по балет с ръководител Ралица Стоянова, която танцува на палци. Изявиха се и танцьорките от „Зумба-Самоков”, както и Мария-Анджела Красимирова, също участничка в конкурса. Диджей на шоуто пък бе Христо Дудин.
Организаторката и отговорничка на дома Латинка Щъркелова поздрави гостите, сред които бе и Снежана Дамянова, гл. експерт „Образование, младежки дейности и спорт” в Общината, и свърза в приветствието си пролетта с любовта, като възкликна, че „Живот без любов е година без пролет”.

Яна Василева

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*