Нови съоръжения на площада ще зарадват скейтърите

Скейтпаркът на площада ще бъде дооборудван в близките 2-3 седмици с нови съоръжения – белгийско производство. Стойността им е 12 хил. лв., а доставката струва 2 хил. лв. Общинският съвет е гласувал общо 20 хил. лв. за дооборудването на парка. Ще има съоръжения и за байкърите, увериха още от местната администрация.

Можете да харесате

4Comments

Add yours
  1. 2
    552

    Валя а според тебе къде трябва да са ?? Защо да не бъдат на центъра ?! На никой не му пречат, а повечето малки деца са на тях, което не е правилно след като детската площадка е на 2 крачки !! Както има места в града за детските площадки – така има и за скейт парка !!.. А и след като са поставени на центъра са с някаква цел там ! А и все пак по-добре да има такъв парк вместо децата да чупят из града ! Аз смятам, че на никой не му пречат, а напротив ние пречим на скейтърите и байкърите – с не отговорността към малките деца и да им позволяваме да се качват по рампите и да пречат на батковците да карат по тях !!

  2. 4
    Stivi

    Ми наистина не трябва да са на центъра !!!!
    Има много причини .
    Има мега много деца които пречат супер много !!!
    Има огромни фуги между плочките в които като попадне гумичката на скейтбоарда той запира и падаме. Децата мислят че е забавно да хвърлят камъчета навсякъде и това също пречи много!
    Отстрани има заведения и на тях сядат хора които не им е много приятно да им тропат на главата. Много се радвам, че поне имаме някакви уреди ама е хубаво като се заочне нещо да се довършва! Единствено може в Самоков да има скейт парк е ако се направи отделно заградено място на което да се сложи хубав гладък бетон и да се докарат всички уреди там !!!

+ Leave a Comment

*