Ново участие на ВК „Самоков” в Скаут лигата

Прекадетите /момчета до 14 г./ на волейболен клуб „Самоков” участваха и във втория турнир на Скаут лигата, в който се съревноваваха тимовете от регионите „Витоша” и „Хемус”. Турнирът се състоя от 10 до 12 февруари в залата на Националната спортна академия.
Възпитаниците на младия треньор Андрей Янчев тръгнаха с 0:3 от „Левски”, въпреки че в контролна среща няколко дни по-рано измъкнаха един гейм на столичния тим. Последва и единствената победа за нашия състав – 2:1 над „Олимпиец” /Плевен/. Успехът обаче имаше обратен ефект за самоковци, които, запазвайки шансовете си за класиране на гала турнира, играха доста сковано срещу „Ботев” /Луковит/ и загубиха драматично с 1:2. В загрявката преди следващия мач – срещу „Славия”, капитанът Никола Карагьозов имаше малшанса да счупи пръст на ръката си и без него съотборниците му регистрираха ново поражение с 0:3. Резултатът се повтори и в последния дуел с „Монтана”.
„Липсата на мачове и нарушеният тренировъчен процес по време на зимната ученическа ваканция ни попречиха да се представим още по-добре от първия турнир”, коментира за „Приятел” наставникът Янчев.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*