Носителят на Купата на България по футбол е на лагер в Самоков

Снимка: https://lokomotivpd.com/

Носителят на Купата на България по футбол „Локомотив” /Пловдив/ пристигна в Самоков за първи лагер от предсезонната си подготовка.
Пловдивчани се настаниха в хотел в Боровец и в следващите десетина дни ще тренират на ст. „Искър” и на помощния терен в съседство, както и на клубната база в Говедарци. Треньорът Бруно Акрапович взе група от 28 играчи, като четирима от тях ще изкарат пробен период със „смърфовете”. Сред избраниците на босненския специалист е и нападателят Петър Главчев, който игра през пролетта за „Рилски спортист” в Югозападната Трета лига. Очаква се до края на лагера в Самоковско „железничарите” да изиграят поне една контрола.
Припомняме, че и преди началото на миналия сезон пловдивчани стартираха подготовката си на местна почва, а впоследствие спечелиха турнира за Купата на България след победа с 1:0 над градския си съперник „Ботев” на финала на националния стадион „Васил Левски” в София. Надеждите на ръководството на клуба са планинският район отново да им бъде за кадем и футболистите да изиграят нов силен сезон.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*