Отвори врати в Самоков обновеният „Т маркет”, който има вече собствена кухня

Една от водещите вериги за хранителни продукти в България T MARKET продължава да разширява мрежата си от магазини, но и да обновява вече съществуващите обекти в страната. Предпразнично веригата зарадва своите дългогодишни клиенти в Самоков. Днес, 20 ноември, „Т маркет” откри изцяло реновирания си магазин на бул. „Искър” 2А.


„Днес е двоен празник за нас. Преди точно 10 години открихме нашия първи T MARKET за гражданите на Самоков. Много сме щастливи, че точно днес отново отваряме врати, но този път с обновена и модерна визия. Стремим се да развиваме и да подобряваме нашите магазини, така че да отговарят на нуждите на клиентите ни. Затова и стартирахме работа по обновяване на обектите си в цялата страна. А сега дойде ред и на магазина ни в Самоков”, сподели при откриването изпълнителният директор на „Максима България” Едвинас Волкас.


Обновеният магазин на веригата зарадва своите клиенти с нова собствена кухня. Жителите на красивия планински град могат да избират разнообразни ястия, приготвени в магазина. За любителите на скарата и месото обновеният „Т маркет” предлага широк избор от грил продукти, изпечени на място. Те са приготвени от 100 % прясно българско месо, което е транжирано в собствения цех на „Т маркет”.
Обновеният супермаркет разполага и с удобен кът за хапване пред магазина, където клиентите ще могат да консумират храната от топлата витрина.


Извън нововъведенията „Т маркет” продължава да предлага на своите клиенти отлично съотношение между цената и качеството. Потребителите отново могат да избират от широкото разнообразие на свежи плодове и зеленчуци, както и други продукти на български и чуждестранни производители. Витрините на новия магазин са богато заредени с прясно месо с гаранция „Качество на майстора”.
T MARKET оперира на българския пазар от 13 години, като за това време се превръща в една от водещите хранителни вериги в България. Компанията разширява активно своята мрежа от магазини през последната година. До момента компанията има 72 обекта в 36 града в страната, а за обслужването на клиентите се грижат над 1500 служители.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*