Почваме контролите с „Арис” /Солун/ на 9 септември

Сериозен съперник очаква мъжкия тим на “Рилски спортист” в първата контрола от предсезонната подготовка. На 9 септември, сряда, нашите момчета ще срещнат гръцкия гранд “Арис” в спортния комплекс в Правец. Очаква се неофициален дебют в спаринга с 4-ия в първенството на южната ни съседка да направят новите попълнения Франк Търнър, Кори Петрос, Тристан Кери, Георги Бързаков и Веселин Веселинов.

х х х

Междувременно “Рилски” стартира подготовката си за новия сезон с традиционната торта. Сладкото изкушение с ликовете на играчите бе приготвено от местна фирма с пожелание на всички в отбора да им върви по мед и масло в трите надпревари през годината – вътрешния шампионат, Купата на България и новия турнир “ФИБА Европа къп”.
Старшията Росен Барчовски и помощникът му Людмил Хаджисотиров изведоха на площадката 14 състезатели. Към момчетата от миналогодишния състав – Йордан Бозов, Тони Гуджино, Златин Георгиев, Тодор Тодоров, Любомир Киров, Красимир Георгиев, Дарин Иванов, Адриян Секулов и Александър Милов, се включиха новите пет попълнения, за които се очаква да дебютират в Правец. Наравно с останалите тренира и възстановяващият се след травма в коляното Тодор Тодоров.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*