Почетоха бай Крум Георгиев за юбилея му – 50 години кмет на Бели Искър

На среща в Самоков на 2 ноември Крум Георгиев бе изнанадан приятно от ръководителите на общината и от своите колеги – кметове на села в района, по случай забележителния си юбилей – 50 години кмет на Бели Искър!
„Желаем Ви още дълги години да се радвате на успехите и постиженията си в тази отговорна общественополезна дейност. 50 години като кмет на село не са просто цифра, зад това стоят дългогодишна работа и отдаденост. Половин век живот с проблемите на хората и активност по тяхното разрешаване. Самият факт, че сте кмет вече 50 години, показва високото доверие, с което се ползвате сред жителите на селото”, бе посочено в поздравителния адрес, който бе поднесен на бай Крум от председателя на Общинския съвет Силвия Стойчева.


Досега Крум Георгиев е изкарал 13 мандата. За първи път печели избори през далечната 1968 г. и от тогава до днес винаги е избиран на първи тур и то с голяма преднина пред опонентите си. В момента той е и най-дългогодишният действащ кмет в цялата страна.
Кметът на общината Владимир Георгиев връчи на юбиляря подарък – ваучер за екскурзия с пожеланието да запази любознателния си и непокорен дух, желанието си да опознава нови светове.
И специална торта ознаменува големия юбилей.
Развълнуван, бай Крум благодари за приятната изненада и сърдечните поздравления.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*