Проектът за център на Боровец представят пред общинарите на 17 май

На следващата сесия на Общинския съвет – на 17 май, ще бъде представен проектът за „Златния триъгълник” в Боровец, спечелил първо място в международния архитектурен конкурс за новата централна част на курорта.
На сесията, която ще започне от 9 ч. в залата на петия етаж в сградата на Общината, ще бъдат разгледани и предложения на постоянните комисии и на кмета.
Подготвяйки се за сесията, комисиите по устройство на територията и екология и по европейски проекти, стопански дейности и туристическа политика ще имат заседания по едно и също време – от 16 ч. във вторник, на 8 май. На следващия ден от 16 ч. е заседанието на комисията по здравеопазване и социални дейности.
На 10 май, четвъртък, от 14.30 ч. и от 15.30 ч. ще се съвещават членовете на комисиите по въпроси, свързани с разпореждане и възстановяване на земеделски земи и по законност, обществен ред и общинска собственост. На 11 май от 13.30 ч. и от 14 ч. пък своите предложения по обсъжданите проблеми ще подготвят участниците в комисиите по бюджет и финанси и по образование, култура, младежки дейности и спорт.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*