„Рилец” няма спирка, победи и „Мътивир” и се изкачи на 4-о място

Голмайсторите за „Рилец“ Никола Бойчев и Васил Драганов

Трета поредна победа в първенството на областната футболна група София-изток постигна „Рилец” /Говедарци/. Момчетата на треньора Димчо Маринов биха с 4:2 „Мътивир” /Ихтиман/ на 22 октомври и се изкачиха на 4-о място от 10 отбора. Говедарчани могат да се настанят и трети в групата, ако запишат успех в отложения мач с „Ракитин” /Трудовец/.
Двубоят с „Мътивир” се игра на ст. „Искър” в Самоков, тъй като ихтиманци изтърпяват наказание за лишаване от домакинство. „Рилец” започна с доста офанзивен състав, като в предни позиции действаше триото Краси Вардаров – Васил Драганов – Петър Вардаров. Това даде резултат към края на първото полувреме, когато Драганов отбеляза за 1:0, останал очи в очи с възпълничкия страж на гостите. Ихтиманци изравниха за 1:1 в началото на втората част, но отново Драганов върна аванса на тима си с атрактивен завършващ удар с глава след центриране на Димитър Аличков. В края на срещата с два гола блесна бившият футболист на куп отбори от професионалния футбол у нас Никола Бойчев, който макар и вече на достолепна футболна възраст и влязъл като смяна, оформи крайното 4:2.
Пред „Рилец” се открива чудесна възможност да запише 4-а поредна победа, тъй като в следващия кръг – в неделя, на 29 октомври, от 15 ч., говедарчани приемат на своя стадион предпоследния в класирането – „Мирково”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*