„Рилец” продължава да мачка в Областната група, Зографски не е пускал гол 420 минути

Отборът на „Рилец” записа четвърта поредна победа в Областната футболна група София-изток. Говедарчани сразиха с 2:0 „Спортист” /Нови хан/ при гостуването си на 27 октомври на стадиона в село Елин Пелин, където новоханци играят домакинските си мачове.
„Спортист” имаше силни моменти в края на първата част, но гостите удържаха нулевото равенство на почивката. Възпитаниците на Георги Кацарски владееха повече топката през второто полувреме, за което основна заслуга имаше диригентът в средата на терена Никола Бойчев. „Рилец” издебна своя шанс в 61-ата минута, когато Петър Вардаров бе изведен от Васил Драганов на стрелкова позиция и откри резултата. Вторият гол бе дело на Красимир Вардаров, който нямаше проблем да подпечата успеха на своя тим с удар от близко разстояние.
Това бе четвърти пореден двубой, в който вратарят на „Рилец” Венцислав Зографски не допуска гол във вратата си. Това означава, че опитният страж е запазил мрежата си суха във вече 420 минути поред.
Четвъртият пореден успех за говедарчани задържа тима на лидерската позиция с 19 т. В следващия кръг нашите момчета приемат преследвача „Елин Пелин”, който има 6 успеха от 6 срещи, но е с мач по-малко. Дербито ще се играе на 4 ноември, неделя, от 15 ч. на ст. „Мальовица” в Говедарци.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*